Keskin Color Heti Tervező 17x24 cm Minnie Mouse

Országos házhozszállítás
Szakértő ügyfélszolgálat
Prémium termékek
Egyszerű vásárlás
1 699 Ft (1 338 Ft + ÁFA)
Cikkszám
AAA667
Elérhetőség
Raktáron
Heti tervező, amely segít a a határidők betartásában, fontos események kiemelésében, gondolatok gyors és egyszerű feljegyzésében, üzenetek megosztásában másokkal.
Leírás


A gyártóról:
A törökországi Keskin Color 1962-ben kezdett képeslapokat gyártani, majd az évek során kibővítették termékkínálatuk üdvözlőlapokkal, turisztikai könyvekkel, naptárral, füzetekkel, poszterekkel és térképekkel, valamint oktatási eszközökkel, játékokkal és licenc-es termékekkel. A cég több licenc mintát megkapott, így füzeteiken és más termékeiken többek között Pókember, Jégvarázs és Marvel mintákat is megjelenítenek, amitől szuper trendi termékeket találhatunk a Keskin Color termékek kínálatában. Jelenleg közel 1500 különböző terméket és körülbelül 6000 különböző dizájnt gyártanak és szállítanak világszerte, nagy szakértelemmel és odafigyeléssel.

- Tapasztalat: a papírtermékek gyártása és marketing terén szerzett sok éves tapasztalattal a Keskin Color változatos technikákkal és gyártási képességekkel rendelkezik.

- Innováció: a cég napi rendszerességgel az innovációra összpontosít, és nagyon fontosnak tartják a széles termékválasztékból álló, egyedülálló kollekció folytonos bővítését, megújítását.

- Minőség: a Keskin Color az ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, FSC, PEFC és BSCI szabványai szerint "continuous monitor-audit-improve" rendszert alkalmaz a tervezési, gyártási, szállítási és értékesítési folyamatokon.
Adatok
Terméktípus
Heti tervező
Márka
Keskin Color
Súly (kg)
0,18
Súly (gr)
180 gr
Minta
Minnie Mouse
Kiszerelés
Darab
Magasság (cm)
1 cm
Hosszúság (cm)
24 cm
Szélesség (cm)
17 cm
Beosztás
Heti
Kötés típusa
Tűzött
Vonalkód/GTIN Azonosító
8693043164819
Régi SZ K
1220
Beszállító
Keskin Color Kartpostalcilik A.S.
Szállítási költség
1220
Tömeg
180 g/db

Iratkozz fel a kedvezményekért!

Mi pedig megajándékozunk egy kuponnal!

FELIRATKOZOM