Keskin Color Spirálos Heti Tervező 13x27 cm Kraft Borító Minnie Mouse
Keskin Color Spirálos Heti Tervező 13x27 cm Kraft Borító Minnie Mouse

Keskin Color Spirálos Heti Tervező 13x27 cm Kraft Borító Minnie Mouse

Országos házhozszállítás
Szakértő ügyfélszolgálat
Prémium termékek
Egyszerű vásárlás
2 499 Ft (1 968 Ft + ÁFA)
Cikkszám
AAA666
Elérhetőség
Raktáron
Heti tervező, amely segít a a határidők betartásában, fontos események kiemelésében, gondolatok gyors és egyszerű feljegyzésében, üzenetek megosztásában másokkal.
Leírás
Környezetbarát heti tervező, Minnie Mouse mintával.

A gyártóról:
A törökországi Keskin Color 1962-ben kezdett képeslapokat gyártani, majd az évek során kibővítették termékkínálatuk üdvözlőlapokkal, turisztikai könyvekkel, naptárral, füzetekkel, poszterekkel és térképekkel, valamint oktatási eszközökkel, játékokkal és licenc-es termékekkel. A cég több licenc mintát megkapott, így füzeteiken és más termékeiken többek között Pókember, Jégvarázs és Marvel mintákat is megjelenítenek, amitől szuper trendi termékeket találhatunk a Keskin Color termékek kínálatában. Jelenleg közel 1500 különböző terméket és körülbelül 6000 különböző dizájnt gyártanak és szállítanak világszerte, nagy szakértelemmel és odafigyeléssel.

- Tapasztalat: a papírtermékek gyártása és marketing terén szerzett sok éves tapasztalattal a Keskin Color változatos technikákkal és gyártási képességekkel rendelkezik.

- Innováció: a cég napi rendszerességgel az innovációra összpontosít, és nagyon fontosnak tartják a széles termékválasztékból álló, egyedülálló kollekció folytonos bővítését, megújítását.

- Minőség: a Keskin Color az ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, FSC, PEFC és BSCI szabványai szerint "continuous monitor-audit-improve" rendszert alkalmaz a tervezési, gyártási, szállítási és értékesítési folyamatokon.
Adatok
Terméktípus
Heti tervező
Márka
Keskin Color
Termékcsalád
Kraft
Súly (kg)
0,18
Súly (gr)
180 gr
Minta
Minnie Mouse
Kiszerelés
Darab
Magasság (cm)
1 cm
Hosszúság (cm)
24 cm
Szélesség (cm)
17 cm
Beosztás
Heti
Kötés típusa
Spirál
Vonalkód/GTIN Azonosító
8693043164833
Régi SZ K
1220
Beszállító
Keskin Color Kartpostalcilik A.S.
Szállítási költség
1220
Tömeg
180 g/db

Iratkozz fel a kedvezményekért!

Mi pedig megajándékozunk egy kuponnal!

FELIRATKOZOM