Munkalapcsomag I. Osztályos Műanyag Csomagban
Munkalapcsomag I. Osztályos Műanyag Csomagban
3 599 Ft (3 428 Ft + ÁFA)

Munkalapcsomag I. Osztályos Műanyag Csomagban

3 db raktárról, azonnal!
A termék logisztikai központunkban szállításra kész állapotban van.
Országos házhozszállítás
Szakértő ügyfélszolgálat
Prémium termékek
Egyszerű vásárlás
3 599 Ft (3 428 Ft + ÁFA)
Cikkszám
LBCX0123
Elérhetőség
Raktáron
Szállítási idő 1-5 munkanap
Taneszköz a kreatív iskolai tanuláshoz.
Leírás
Tanulói munkalapcsomag I. osztály műanyag tasakban:7 db Fixi tanulói munkalap + ajándék Mo. állatai A/3-as alátéttel és kék filctollal.7 db FIXI tanulói lap 1 db Mo. állatai alátéttel és kék filctollal.Csomagban jobban megéri! Készítse fel gyermekét az első osztályra!A csomag tartalma:Az idő

A magyar ábécé betűi

Összeadás I. munkaoldallal

Kivonás 1. munkaoldallal

Mértékegységeink

Hagyományos írásmód I. LY-J

Összeadás II.

Magyarország vadon élő állatai A3 alátét

Kék filctoll

Tasak műanyag A3 méretbenA Fixi tanulói munkalapok a magyar oktatásban széleskörűen használt falitérképek és oktatótablók kicsinyített másai, nemcsak az órai munkát, hanem az otthoni gyakorlást is megkönnyítik. Minden munkalap írható-letörölhető, cseppálló fóliabevonattal készül, a lyukasztás pedig megkönnyíti a gyűjtését és tárolását a lapoknak.A 7 munkalap mindegyike munkaoldalas, kitölthető és letörölhető felületű. A Magyarország vadon élő állatai két oldalas alátétünk a három fő élőhely – mezők, vizek, erdők – szerint mutatja be hazánk állatvilágát a legapróbb részletekig élethű, eredeti rajzokon. Az apró állatrajzok mellett a gyerekek számára könnyen értelmezhető piktogramok szemléltetik az állatok élettartamát és védettségét Magyarországon. Az alátéten helyet kaptak a sokak által ismert, „egyszerű” állatok, mint a nyúl vagy a róka, de olyan fajok is, amelyek őshonosak lévén, valaha jelen voltak hazánkban, majd a kihalás szélére kerültek, és az utóbbi évtizedekben újra megjelentek – mint a hiúz, vagy a barnamedve. Az alátét másik oldala hazánk térképén érdekesen szemlélteti, merre bukkantak fel mostanában a ritka fajok, továbbá pontos információval szolgál Magyarország összes állatkertjének, vadasparkjának és akváriumának hollétéről is.

A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak, egy sor további elõnnyel bírnak: védi az asztalt a karcolástól, vízállóak.
Adatok
Terméktípus
Tanuló lap
Márka
Fixi
Vonalkód/GTIN Azonosító
5998504317616
Tömeg
600 g/db

Iratkozz fel a kedvezményekért!

Mi pedig megajándékozunk egy kuponnal!

FELIRATKOZOM