28

Belmil Hátitáska Szett Sturdy 338-82 Paradise Tolltartóval

Nincs raktáron
Iskolatáska
A „Sturdy” iskolatáska 6-10 év közötti iskolás gyermekek számára készült. Az eleje kemény, merev kialakítást kapott, ami amellett, hogy vagány módon néz ki, segít az iskolaszerek egyszerű elrendezésében is.
Profi logisztika
30 éves szakmai múlt
Széles választék, pontos készletinfó
Nem csak online!
27 780 Ft 
19 990 Ft
Az akció időtartama: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Kedvezmény 28
Megtakarítás 7 790 Ft
Szállítási idő 1-5 munkanap
Regisztráljon törzsvásárlói programunkba a kuponokért!
Bővebb információ ITT.
A termék megvásárlásával kapható pontok:
Regisztrálok »
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Leírás

Merevfalú Iskolatáska

 

MEREV FALÚ KIVITELEZÉS

 

A „Sturdy” iskolatáska 6-10 év közötti iskolás gyermekek számára készült. Az eleje kemény, merev kialakítást kapott, ami amellett, hogy vagány módon néz ki, segít az iskolaszerek egyszerű elrendezésében is. Mikor kinyitják a táskát, speciális kialakításának köszönhetően nem csukódik vissza, ezáltal a gyermek kényelmesen rendezgetheti benne az eszközeit.

 

BELSŐ REKESZEK

 

A táska három fő belső rekesszel rendelkezik, ahová tankönyvek, füzetek, tolltartók pakolhatók. Emellett jut hely mobiltelefonnak a bélelt mobiltartóban, egy zipzáras, közepes méretű zsebben pedig kulcsoknak, kisebb füzeteknek és egyéb apróságoknak. A vastagabb könyveket egymástól elválasztva is tárolhatjuk a második legnagyobb rekeszben. A két oldalsó tárolórekeszben kulacsnak és esernyőnek is van hely.

 

IDŐTÁLLÓSÁG

 

A táska minden oldalról megerősített, továbbá öt gomb biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Az alsó rész pedig néhány plusz funkcióval rendelkezik: biztosítja, hogy a táska a helyén maradjon, és meggátolja a koszolódást.

 

Keményfedeles tolltartó

 

Tolltartó keményfedeles kialakítással, amely védelmet nyújt. Belsejében beépített hálós zsebbel, amely alkalmas usb meghajtó, kulcsok, olló és egyéb tárgyak tárolására. 9 darab ceruza tárolására alkalmas.



Tartós cipzárral és kiváló minőségű anyagokból készült.

Valós vásárlói vélemények
Adatok
Terméktípus
Iskolatáska
Márka
Belmil
Nem
Lány
Szett
Igen
Vonalkód/GTIN Azonosító
5996368195517
Cikkszám
RCCC0106

Iratkozz fel a kedvezményekért!

Mi pedig megajándékozunk egy kuponnal!

FELIRATKOZOM