Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

 

500 Ft (394 Ft + ÁFA)

Online Vásárlási Utalvány Református Szeretetszolgálat

500 Ft (394 Ft + ÁFA)
Cikkszám: NCBX0010
Várható szállítás: 2021. június 23.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Printker
Támogasd te is a Magyar Református Szeretetszolgálatot!

Leírás

RADÍROZZUK KI A KÜLÖNBSÉGEKET TANSZERGYŰJTÉSI AKCIÓ

A Magyar Református Szeretetszolgálat hosszú évek óta, minden nyáron meghirdeti tanszergyűjtő akcióját. A „Radírozzuk ki a különbségeket” címet viselő kampány célja, hogy a nehéz helyzetben lévő családok számára megkönnyítse a tanévkezdést, és adományunkkal csökkenteni tudjuk az iskolakezdéssel járó kiadásokat.

Idén először online vásárlási utalvány formájában pénzadománnyal is hozzá lehet járulni a június és augusztus között zajló gyűjtőakcióhoz. Amire a legnagyobb szükség van: füzet, toll, ceruza, radír, tolltartó, filctoll, zsírkréta, vízfesték, tempera, rajzlap, vonalzó, tornazsák, körző. Ezek beszerzését támogatják azok, akik webáruházi vásárlásuk során a kosárba teszik a Református Szeretetszolgálat online vásárlási utalványát. A  gyűjtés támogatottjai között számos felső tagozatos és gimnazista diák is van, így a számukra megfelelő tanszerek is nagy segítséget nyújtanak. Itt a füzetek vonalazására, táskák, tolltartók mintájára szükséges odafigyelni.

Nem csak ebben a formában támogathatsz

A Magyar Református Szeretszolgálat országszerte számos gyűjtőakciót rendez különböző áruházakban, ahol lehetőség van a megvásárolt termékkel is támogatni munkájukat.

További információkat itt olvashatsz.

Az összegyűlt adományokat még az iskolakezdést megelőzően eljuttatjuk a rászoruló családok számára.

Ajánlott termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu