Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

 

499 Ft (393 Ft + ÁFA)

Edding 300 Permanent Marker Zöld

499 Ft (393 Ft + ÁFA)
Cikkszám: KCFX0052
Várható szállítás: 2022. január 19.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Edding
Gyorsan száradó színtartó festék, írásképe törlés- és vízálló, szinte minden felület feliratozására alkalmas.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Edding 300 permanent marker, zöld.

Műanyag, üveg, fém, fa, illetve szinte minden felület feliratozására, jelölésére alkalmas, alkoholbázisú, permanent festékkel töltött marker.
Írásképe száradás után törlés- és vízálló.
Kerekített csúcs, klipszes kupak.
Vonalvastagság: 1,5-3 mm

Paraméterek

Írás vastagság 1,5-3 mm
Szín (Tinta) Zöld
Márka Edding
Kiszerelés Darab

Permanent markerek - Mindenkinek, bármilyen feladathoz

Permanent markerek - Mindenkinek, bármilyen feladathoz

A permanent markerek születésünktől fogva életünk részei. Már kisiskolásként is vágyaink tárgyává válnak - gyakran csak titokban merjük elővenni a zsebünkből, mert jó néhány iskolában hivatalosan is be vannak tiltva. Otthon permanent markereket használnak a szüleink az uzsonnás dobozaink felcímkézésére vagy, hogy évről évre bejelöljék az ajtókereten, hogy mennyit nőttünk. Nem túlzás azt állítani, hogy az edding permanent markerek nélkülözhetetlen eszközök egész életünk folyamán.

Több mint 60 éve annak, amikor Carl-Wilhelm Edding és Volker Detlef Ledermann iskolatársak először ismerték fel a termékben rejlő lehetőségeket. Egy japán ügyfelüknél egy Tink-Ink nevű filctollat fedeztek fel, amely lenyűgözte őket, tovább fejlesztették majd edding No.1 permanent markerként elkezdték forgalmazni Németországban. Kialakítása az évek során gyökeresen megváltozott, de megbízhatósága és kiemelkedő minősége megmaradt.

Akkor, csakúgy, mint most, az ember mindig számíthatott az edding permanent markerére - tartós, robusztus és eredeti, ez bármilyen helyzetben segítséget nyújthat. Gyakorlatilag bármilyen felületre írhat vele, beleértve a fémet, kartont, műanyagot,üveget és követ. Számos rendkívüli tulajdonsága biztosan lenyűgözi majd: gyorsan száradó, fényálló, kopás és mosásálló,vízálló, újratölthető és – utoljára, de nem utolsósorban - permanens. A kereskedelemben és az iparban az igényes tevékenységekhez olyan eszközökre van szükség, amelyekre 100% -ban támaszkodni lehet. Ez nem csak a gépekre és kéziszerszámokra vonatkozik, hanem azokra a termékekre is, amelyeket mindenféle anyag jelölésére és címkézésére használnak. Az edding itt is megbízható termékeket kínál szinte minden, kihívást jelentő feladathoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu