Keskin Color Füzetcímke 3 Darab/Csomag Jégvarázs
Keskin Color Füzetcímke 3 Darab/Csomag Jégvarázs
Keskin Color Füzetcímke 3 Darab/Csomag Jégvarázs

Keskin Color Füzetcímke 3 Darab/Csomag Jégvarázs

Rendelhető
Füzetcímke
A füzetcímkére felírhatod a neved, osztályod és a tantárgy nevét, hogy füzeted sose keveredjen el.
Országos házhozszállítás
Szakértő ügyfélszolgálat
Prémium termékek
Egyszerű vásárlás
299 Ft (235 Ft + ÁFA)
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Leírás
Tedd egyedivé füzeteidet a Jégvarázs karaktereivel!
Ezekkel a füzetcímkékkel Elza, Anna és Olaf kísér el az óráidra, és csempésznek varázslatot a mindennapokba. A füzetcímkén elegendő vonal biztosít helyet a név, osztály és tantárgy felírására, és a vonalas terület háttere fehér, amely könnyen olvashatóvá teszi. Innentől nem keverednek össze a füzetek, és esetleges elvesztésük esetén is könnyebben visszatalálnak kis gazdáikhoz.

A gyártóról:
A törökországi Keskin Color 1962-ben kezdett képeslapokat gyártani, majd az évek során kibővítették termékkínálatuk üdvözlőlapokkal, turisztikai könyvekkel, naptárral, füzetekkel, poszterekkel és térképekkel, valamint oktatási eszközökkel, játékokkal és licenc-es termékekkel. Jelenleg közel 1500 különböző terméket és körülbelül 6000 különböző dizájnt gyártanak és szállítanak világszerte, nagy szakértelemmel és odafigyeléssel.

- Tapasztalat: a papírtermékek gyártása és marketing terén szerzett sok éves tapasztalattal a Keskin Color változatos technikákkal és gyártási képességekkel rendelkezik.

- Innováció: a cég napi rendszerességgel az innovációra összpontosít, és nagyon fontosnak tartják a széles termékválasztékból álló, egyedülálló kollekció folytonos bővítését, megújítását.

- Minőség: a Keskin Color az ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, FSC, PEFC és BSCI szabványai szerint "continuous monitor-audit-improve" rendszert alkalmaz a tervezési, gyártási, szállítási és értékesítési folyamatokon.
Adatok
Terméktípus
Füzetcímke
Márka
Keskin Color
Súly (kg)
0,02
Súly (gr)
20 gr
Minta
Jégvarázs
Kiszerelés
Darab
Magasság (cm)
0,1 cm
Hosszúság (cm)
28 cm
Szélesség (cm)
16,4 cm
Vonalkód/GTIN Azonosító
8693043134669
Cikkszám
AAA642
Tömeg
20 g/db

Iratkozz fel a kedvezményekért!

Mi pedig megajándékozunk egy kuponnal!

FELIRATKOZOM