Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Általános Szerződési Feltételek

Printker Office Land Zrt. Általános Szerződési Feltételek
Webáruház

 

1. Bevezetés

A jelen Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF) a Printker Office Land Zrt. (1052 Budapest, Károly krt. 24. I.em 1/B., Cégjegyzékszám:01-10-042626, Adószám: 10957927-2-41, Közösségi adószám: HU 10957927, Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-633632/2013, Bankszámlaszám: 10402805-28016867-00000000) (továbbiakban: Printker Zrt.), az ÁSZF a fogalmak meghatározásának, valamint a Printker Zrt. és a vásárlók közötti kereskedelmi kapcsolatok szabályozásának céljából adjuk ki, azonban a Printker Zrt. és szerződött partnerei között az alapvető szállítási szerződés a mérvadó. Jelen ÁSZF tartalmazza a www.printker.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatást igénybe vevő (továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. A honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

 

Az webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek.

A webáruház rendszer használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, enélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig történik.

Adatainak módosítását/ törlését a rendszerből bármikor írásban kérheti.

A hírlevélre feliratkozottak listájáról töröltetheti magát, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, a honlapon (Fiókadataim/hírlevél lemondása) vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is lehet.

 

2. Felhasználási feltételek

- A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a teljesítményekre és a lehetséges hibákra.

- A webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

- interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat meg nem érkezése, véletlenszerű megváltozása.

- bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

- bármely szoftver nem megfelelő működése.

- bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei.

A webáruház nem felelős semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amely az áruházhoz való csatlakozás, a webáruház megtekintése miatt következett be.

 

3. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A Printker Office Land Zrt webáruház papír-írószer, irodaszer, irodatechnikai eszközök irodabútorok és kreatív hobbi termékek értékesítésével, forgalmazásával foglalkozik.

 

4. Honlapon történő megrendelés folyamata

- Termékek kiválasztása

A honlapon megtekintheti a termékeinket és online meg is rendelheti azokat.

A termékek kategóriákba rendezve találhatók.

A akciók fülön találhatók az akciós termékek.

A Főoldalon a legújabb termékek menüpontban találhatók a honlap kínálatában újonnan megjelenő termékeket.

A kategória/alkategória nevére kattintva a benne szerelő termékek listája látható. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lehet lapozni. A termék listáról a részletes termék oldal a termékre klikkelve érhető el, itt tájékozódhat a megrendelni kívánt termék részletes jellemzőiről, áráról.

A honlapon lehetőség van kulcsszó, cikkszám alapján terméket keresni. A keresési feltételeknek megfelelő termék találatok a kategóriákhoz hasonlóan listaszerűen jelennek meg.


- Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. Az itt megadott e-mail címre elküldjük a véglegesítéshez szükséges linket, amelyre rákattintva véglegesítheti a regisztrációját az adatai megadásával és a feltételek elfogadásával.

A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelésit is visszakeresheti.

A regisztráció nem vesz igénybe 1-2 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A sikeres regisztrációról e-mailben tájékoztatjuk, de a honlapon is tájékozódhat. A Felhasználó a regisztrációjának törlését e-mailben kérheti a Printker Zrt-től, ez esetben új vásárláshoz újra kell regisztrálnia. A hozzáférési adatok titokban tartásáért a Vásárló felelős. A Vásárló felelős az adatai frissítéséért, valamint köteles a Printker Zrt-nek bejelenteni, ha tudomására jutott, hogy az adataival harmadik fél visszaélt. Elfelejtett jelszó esetén a honlapon új jelszó kérhető a regisztrált e-mail címre. Amennyiben a Felhasználó korábban regisztrált a honlapon, a megrendelési folyamat az e-mail címének és jelszavának megadásával folyatatható.

A megrendelés következő lépéseként a Felhasználónak ki kell választania a számára megfelelő fizetési és szállítási módot. A Felhasználó egy összefoglaló oldal segítségével ellenőrizheti minden korábban megadott adatát, és a megrendelni kívánt termékeket, azok mennyiségét. Adatbeviteli hibák esetén javíthat a megadott adatokon. Ha mindent megfelelőnek talál, akkor a Befejezés gomb segítségével véglegesítheti rendelését. Erről a honlapon, illetve e-mailben kap megerősítést. Amennyiben a megrendelés rögzítése után (pl.: a visszaigazoló e-mailben) észlel hibás adatot azt haladéktalanul, de legfeljebb 24 órán belül köteles jelezni azt a Printker Zrt. felé.

Megrendelési szándéktól függetlenül a Felhasználó a belépést a Belépés menüpont segítségével végezheti el. A Fiókom menüpontban a regisztráció során megadott adatait tudja módosítani, valamint a leadott megrendelését nézheti meg a Rendeléseim menüpont alatt.


- Vásárlás menete

Ahhoz, hogy a látogatók a webáruház termékeit megtekinthessék és a vásárlás elindíthassák nem szükséges a regisztráció. Viszont a regisztrált felhasználóknak szóló egyedi ajánlatokat, csak a regisztrált vásárlók láthatják a regisztrációt követően a megadott felhasználónévvel és jelszóval tud bejelentkezni és a webáruház termékei között tovább böngészni, majd azokat meg is tudja vásárolni.


- Termék kiválasztása, mennyiség megadása

Több szűrő segíti az egyes termékek, termék típusok keresését, kiválasztását.
A termékekhez képek, és termékinformációk, leírások tartoznak, melyek segítik a látogatókat a vásárlásban.
Regisztráció és bejelentkezés nélkül is lehetséges a termékek, kiválasztása és kosárba helyezése.

Az így kosárba helyezett termékek meg is vásárolhatja a pénztár gomb megnyomásával. A vásárolni kívánt termék mennyiségét a Kosárban tudom megváltoztatni a mennyiség átírásával vagy a le-föl níl megnyomásával és az íves nyíl megnyomásával.

Terméket a „Törlés” (x) gomb megnyomásával lehet törölni.

„Vásárlás folytatása” gomb megnyomásával további termékeket tehet a kosárba.

A rendelés folyamata a kosárba helyezett termékek „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintásával kezdődik.


- Szállítási cím, számlázási cím megadása

Kérem, figyelmesen töltse ki az adatokat, mert a szállítólevél/számla a megadott adatok alapján készül. Amennyiben nem azonos a szállítási cím a számlázási címmel kérem, adja meg mind a kettőt.

 

- Szállítási mód:

Amennyiben megrendelt áru értéke meghaladja a bruttó 30.000,- Ft összeget és az összekészített csomag súlya kevesebb mint 30 kg, a kézbesítéssel kapcsolatos költségeket teljes mértékben a Printker Office Land Zrt. vállalja. Amennyiben a megrendelt áru értéke nem haladja meg a bruttó 30.000 Ft-t vagy a megrendelt áru értéke meghaladja a bruttó 30.000,- Ft összeget de az összekészített csomag súlya nagyobb mint 30 kg, a kézbesítésért szállítási költséget számlázunk, melynek díjáról vevőszolgálatunk ad pontos felvilágosítást, de megtalálható weboldalunkon a „Szállítási feltételek” menüpontban. Egyedi szerződés megkötése esetén felek ettől eltérő feltételekben is megállapodhatnak.

 

- Rendelés elküldése

A rendelési szintek között a „Tovább a pénztárhoz” és a „Vásárlás folytatása” gombok segítik a navigálást.

Ki kell pipálni, hogy elfogadja a vásárlási feltételeket és azt, hogy a megrendelés feladása fizetési kötelezettséggel jár.

Amennyiben a megadott adatok helyesek, a „Megrendelés” gombra kattintással lehet lezárni a vásárlási folyamatot.

 

- Visszaigazolás

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, arról, hogy megkaptuk a megrendelését, a feldolgozása folyamatban van. Az e-mail tartalmazza a vásárlás során megadott adatokat, a rendelési adatokat, a megrendelt termék(ek) megnevezését, mennyiségét, árát, a választott fizetési és szállítási módokat, a rendelés sorszámát, valamint ezen felül a Vásárló rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8.00-tól – 16.00 óráig történik (24 órán belül).

Új regisztráció esetén előfordulhat, hogy a regisztrációról szóló e-mail a spam mappába kerül, kérem ellenőrizze ezt, ha nem kap visszaigazolást a regisztrációról.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt következő munkanapon kerül sor a rendelés feldolgozására.

Az ügyfélszolgálat e-mailben visszaigazolja a csomagja feladását, amit várhatóan a következő munkanap meg fog kapni.

A „Korábbi rendelések” menü segítségével nyomon követhető minden eddigi vásárlás, így a legutóbbi is. Itt ellenőrizheti a rendeléseit. A megrendelés visszaigazolása után érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeinken.

 

- Számla

A Printker Zrt. papíralapú számlát állít ki és azt személyes átvételnél személyesen, csomagküldés esetén a csomaggal együtt, juttatja el a Felhasználó részére.

Ha a Felhasználó egyes tételekről külön számlát szeretne kérni, akkor azt e-mailben jelezze.

 

- Fizetés

Utánvét: futárszolgálattal küldött csomag esetén  a csomag átvételekor

A szerződéses partnereinknél a szerződésben meghatározottak az érvényesek.

 

- Átvételi lehetőségek, Szállítás

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét, ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni. A nem sértetlen csomagolású terméket a vásárló csak saját felelősségére veheti át. A futárszolgálattal kézbesített csomag külső sérülésének észrevételéről a futárral jegyzőkönyvet kell felvetetni, lehetőség szerint a sérülésről fényképeket kell készíteni

A kiszállítás munkanaponként 8-17 óra között történik.

 

5. Elállási jog

Elállási jog gyakorlásának menete

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban Fogyasztó).

A terméknek, több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

Fogyasztót a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja elállási jogát.

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF 1. pontjában feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Printker Zrt. részére. Ebből a célból a Fogyasztó felhasználhatja a megrendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható linket az elállási nyilatkozat - mintáról. A Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Printker Zrt. részére.

Mindkét esetben a Printker Zrt. e-mailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Printker Zrt-nek.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az e-mail illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe a Printker Zrt. a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Printker Zrt. címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

A termék a Printker Zrt. címére történő visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli. A Printker Zrt-nek az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Printker Zrt. visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Fogyasztó a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Printker Zrt., kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

6. A Fogyasztót mely esetekben nem illeti meg az elállási jog

Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a Printker Zrt. a teljesítést a Fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a Fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti.

Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Printker Zrt. elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Felhasználó személyére szabtak.

 

7. Szavatosság

7.1. Termékszavatosság

Termékszavatosság kizárólag ingó dolog (termék) hibája esetén merülhet fel. Ez esetben a Fogyasztónak minősülő a Felhasználó – választása szerint – az 7.1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Termékszavatossági igényként a Felhasználó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

A termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igényét a Felhasználó a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két (2) éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

A Felhasználó a termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja.

A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Felhasználónak kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

-a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

- a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

- a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthető. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a Felhasználó a gyártóval szemben érvényesítheti.

 

8. Jótállás

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállással kapcsolatban az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet tartalmaz előírásokat. A rendelet (tárgyi) hatálya csakis az új, Magyarország területén kötött fogyasztói szerződés keretében értékesített és a rendelet mellékletében felsorolt termékekre vonatkozik.

A kormányrendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkek tekintetében a kötelező jótállás 1 év, melynek kezdő időpontja a termék a Fogyasztónak történő átadásának a napja vagy ha az üzembe helyezést a Printker Zrt. vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napja.

A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

 

9. Panaszügyintézés helye, ideje, módja

A Vásárló a termékkel vagy a Printker Zrt. tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő a Reklamációs adatlap kitöltésével

Printker Office Land Zrt.

6753 Szeged-Tápé, Régész tér 8.

E-mail: vevoszolgalat@printker.hu

Ügyfélszolgálatunk a hozzá írásban érkezett panaszt 7 munkanapon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelen szerződés értelmében a postára adást jelenti.

A panasz elutasítása esetén a Printker Zrt. az elutasítás indokáról tájékoztatja a Vásárlót.

 

10. Egyéb

- ÁSZF, árak módosítása

A Printker Zrt. jelen ÁSZF-et, a honlapon forgalmazott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat nem visszamenőleges hatállyal bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra érvényes.

-  Technikai korlátok

A honlapon történő vásárlás feltételezi a Felhasználó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Printker Zrt-t nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba észlelhető az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap működését és a vásárlást.

Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés

 

1. Adatkezelési alapelvek

Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az üzemeltető saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart.

Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. A webáruházban adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Harmadik országba (külföldre) az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket az üzemeltető korlátlan ideig megőriz. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni. A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt felhasználóiról. A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni. Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A webáruházban előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban.

Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett webáruházra vonatkozik.

 

2. A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése

A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

 

Vásárló regisztráció

Amennyiben a felhasználó regisztrálni szeretne a webáruházban, meg kell adni a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a vásárló számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztráció során a vásárló jelezheti hírlevél igényét is. A hírlevél igénylés a vásárló által bármikor törölhető. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A vásárló köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a vásárló egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a vásárló adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeletető kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból.

 

Hírlevél igénylés

Az áruházban a regisztrált felhasználhatók igényelhetnek csak hírlevelet.

A hírlevélre feliratkozottak listájáról töröltetheti magát, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, a honlapon (Fiókadataim/hírlevél lemondása) vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is lehet.

Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény szerint járhat el.

 

Adatok a Szolgáltató cégről

A szolgáltató neve:  Printker Office Land Zrt.

A szolgáltató székhelye:  1052 Budapest, Károly Krt. 24. I.em 1/B.

A szolgáltató cégjegyzékszáma:  01-10-042626

A szolgáltató adószáma:  10957927-2-41

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Budapesti Fővárosi Cégbíróság

Adatvédelmi nyilvántartási száma:  NAIH-63363-2013

 

Vevőszolgálat
nagykereskedelmi központ - Szeged-Tápé

Elérhető:

Hétfőtől- Péntekig:  8:00-16:00

E-mail címe:  vevoszolgalat@printker.hu


A szerződés nyelve: magyar

 

Adatok a tárhelyszolgáltatóról

A tárhely-szolgáltató neve: UNAS Online Kft.

A tárhely-szolgáltató címe: 9400 Sopron, Kőszegi út 14.

A tárhely-szolgáltató e-mail címe: unas@unas.hu

A tárhely-szolgáltató weboldala: unas.hu

Iratkozz fel a kedvezményekért!

Mi pedig megajándékozunk egy kuponnal!

FELIRATKOZOM