Printker.hu NAGYKERESKEDELEM

Cégünk, a Printker Zrt. 33 éve foglalkozik irodaszerek, iskolaszerek és kreatív hobby termékek kis és nagykereskedelmével.

Beszállítói kapcsolataink több évtizedes személyes ismertségen alapulnak kínai, török, indiai, koreai, szerb, lengyel, német és osztrák partnereinkkel.

Évente több konténernyi árut importálunk szegedi telephelyünk 2.000 raklaphelyes raktárába. Innen töltjük áruval a szegedi 1.100 nm-es szakáruházunk készletét, valamint a webáruházi rendelések kiszolgálásáért felelős budapesti fulfillment raktárat a Boxy-t.

 

Tudja, hogy mi az a fulfillment raktár? A fulfillment egy olyan logisztikai szolgáltatás, ahol képesek fogadni a webáruházunkból érkező rendeléseket, azokat összekészítik, becsomagolják és feladják a vásárlónknak. A Boxy szuper-modern automata raktárában robotokkal végzik az komissiózást és szortírozást, így lakosági rendeléseink általában 24 órán belül feladásra kerülnek.

 

Országosan több, mint 1.000 kereskedővel, intézménnyel és nagy felhaszálóval állunk kapcsolatban, viszonteladó partnereink rendelését is szegedi központi rakátunkból szolgáljuk ki.

A nemzetközi ismertségű márkák magyar forgalmazóival is közvetlen kapcsolatban állunk, úgy, mint Pilot, Faber Castell, Stabilo, Süni, Pritt, Edding, Casio, Sencor, Ars Una, Lizzy Card, Rotring, Zebra, Parker stb. Az általunk forgalmazott márkákról itt tájékozódhat! – Így szortimentünk saját import márkáinkkal együtt, több mint 12.000 cikkszámra rúg, melynek legnagyobb részét folyamatosan tartjuk készleten is.

 


MIÉRT LEGYEN VISZONTELADÓ PARTNERÜNK?

  • Hatalmas választék, több, mint 12.000 termék
  • Nagy raktárkészlet, első áras termékek
  • Gyűjtőkedvezmények – vásároljon gyűjtőnyi mennyiségeket az azonnali százalékos kedvezményekért
  • Kizárólagos termékek, márkák – Egyes termékeinket garantáltan nálunk vásárolhat meg a legolcsóbban, kikerülve ezzel a köztes kereskedői árréseket.
  • Webáruházunkban pontos árukészlet kijelzés mellett gyorsan és egyszerűen vásárolhat.
  • Papírmentes vállalkozás vagyunk, elektronikus számláit megtalálja email postaládájában, vagy bármikor letöltheti vásárlói fiókjából
  • Konténereink beérkezéséről, újdonságainkról és akciós ajánlatainkról fényképes megrendelőlapot küldünk.

MIT KELL TENNIE AHHOZ, HOGY PARTNERÜNKÉ VÁLJON?

  1. Töltse ki jelentkezési űrlapunkat ITT
  2. Regisztráljon webáruházunkba, mint viszonteladó / nagy felhasználó partner.
  3. Adja le első vásárlását a regisztráció jóváhagyását követő 21 napon belül!*

*Ha legalább nettó 40.000 Ft-ért vásárol, első vásárlásához 10.000 Ft-os kupont adunk!

 

Iratkozz fel a kedvezményekért!

Mi pedig megajándékozunk egy kuponnal!

FELIRATKOZOM