Mona Lisa Heavy Body Akrilfesték Készlet 6 Neon Szín/doboz
Mona Lisa Heavy Body Akrilfesték Készlet 6 Neon Szín/doboz
Mona Lisa Heavy Body Akrilfesték Készlet 6 Neon Szín/doboz
Mona Lisa Heavy Body Akrilfesték Készlet 6 Neon Szín/doboz

Mona Lisa Heavy Body Akrilfesték Készlet 6 Neon Szín/doboz

Országos házhozszállítás
Szakértő ügyfélszolgálat
Prémium termékek
Egyszerű vásárlás
5 299 Ft (4 172 Ft + ÁFA)
Cikkszám
FDAX0119
Elérhetőség
Raktáron
Szállítási idő 1-5 munkanap
Gazdagon pigmentált, kiváló fedőképességű, sűrű, krémes konzisztenciájú, vízbázisú festék. Kifejezetten ajánljuk művészeknek és otthoni, iskolai felhasználáshoz.
Leírás
Gazdagon pigmentált, kizárólag a legjobb minőségű fénynek ellenálló, tiszta pigmentek felhasználásával készült professzionális minőségű matt akrilfesték nagy viszkozitással a hosszú élettartamú, színtartó alkotásokhoz. Kiváló fedőképességű, sűrű, krémes konzisztenciájú, vízbázisú festék, mely száradás után tartós és vízálló. Kifejezetten ajánljuk művészeknek és otthoni, iskolai felhasználáshoz. Ideálisan használhatóak papír, karton, vászon, kő, fém, fa, üveg, beton, tégla, fal, gipsz, agyag, cserép bőr és műanyag felületeken. Vastag rétegben és több, egymásra festett rétegben is könnyedén használható. 

Ideális impasztó technikához és textúrált felületek létrehozásához. Az ecset vagy a festőkés, spatula nyoma száradás után is látható marad. 

A festékek kiválóan használhatóak beltéri vagy kültéri munkákhoz, gyors száradású, 1 óra múlva porszáraz és 6 óra teljes száradást követően vízálló és mindenféle időjárási körülménynek ellenálló felületet képez. Ezek a professzionális minőségű festékek kiemelkednek a Mona Lisa festékek családjából, hiszen a legmagasabb minőséget képviselik. A művészek kedvencei, de a kezdők is bátran használhatják. A színek egymással és más akrilfestékekkel is jól kombinálhatóak, keverhetőek, száradást követően telt, matt és rendkívül rugalmas felületet eredményeznek. Nem sárgul, ellenáll az UV sugárzás káros hatásainak.

A készlet 6 neon színt tartalmaz: neon sárga, neon pink, neon kék, neon zöld, neon narancssárga, neon lila.

Egy tégely 125 ml festéket tartalmaz.
Adatok
Terméktípus
Akrilfesték
Márka
Mona Lisa
Szín
Vegyes
Vonalkód/GTIN Azonosító
8696511175027
Régi SZ K
1220
Beszállító
Südor Kirtasiye Sanayi Ve Ticaret A.Ş
Szállítási költség
1220
Tömeg
1,33 kg/db

Iratkozz fel a kedvezményekért!

Mi pedig megajándékozunk egy kuponnal!

FELIRATKOZOM