Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

 

399 Ft (314 Ft + ÁFA)

Luxor Folyékony Kréta Neon Kék

399 Ft (314 Ft + ÁFA)
Cikkszám: KCHX0008
Várható szállítás: 2021. március 01.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Luxor

Leírás

Luxor folyékony kréta, neon, kék.Neon színű vízbázisú folyékony krétamarker. Száradás után vízálló, de nedves törlőkendővel könnyedén eltávolítható. Információs táblákra, feliratok készítésére, dekorálásra, üvegen, tükrön, fémen, műanyagon, teljesen sima, nem porózus felületeken, világító táblán is alkalmazható! A festékkel festett fal-, és fa felületről a felület porózussága miatt minden nyom nélkül nem távolítható el! (a felületen lévő apró porózus lyukakhoz való mechanikai hozzáférhetetlenség következtében)

Vizes törlőkendővel eltávolítható nem porózus felületekről. Száradás után hagyományos táblakréta szerű hatást eredményez. A festék erős és tartós napsugárzás vagy hő hatására a felületre száradhat, melyről egyszerű letörléssel nem, csak mechanikai úton távolítható el, ezért javasolt a folyékony kréta 2-4 héten belüli eltávolítása a felületről!
Kúpos hegyű. A festék előhívásához több alkalommal nyomja be a hegyét fejjel lefelé, amíg meg nem jelenik a festék a hegyen.

Paraméterek

Írás vastagság 1 mm
Letörölhető Igen
Szín (Tinta) Kék
Kiszerelés Darab

Ajánlott termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árak és paraméterek összehasonlítása az Árukeresőn