Híreink, újdonságaink

A részletek varázsa - Anekke Jane

2019.04.12 13:29
A részletek varázsa - Anekke Jane

Gyors tempójú világban élünk. Hajtunk a munkában, mindenhová rohanunk.

A részletek varázsa - Anekke Jane

A részletek varázsa

Gyors tempójú világban élünk. Hajtunk a munkában, mindenhová rohanunk.

Egyik megbeszélés jön a másik után és rengeteg felé figyelünk. Az interneten végtelen számú információ cikázik a másodperc tört része alatt.

Néha meg kell állni egy pillanatra, hogy mélyet lélegezzünk a friss levegőből és lelassuljunk kissé.

Ha az ember elindul egy sétára, a természet megérinti, csak észre kell venni. Ha odafigyelünk, hallani a hangokat, érezni a virágok és fák illatát. Megfigyelhetjük az embereket, anélkül, hogy ők észrevennék.

A könyvekkel is éppen így van. Ha elkezdünk olvasni egy könyvet, élvezhetjük a papírra vetett szavakat. A lassítás arról szól, hogy megnyugszunk, és kiélvezzük a kis dolgokat, a röpke pillanatokat.

Aki ismeri ezt az életérzést, annak fontosak a részletek. A részletek azok, amitől valami különlegessé válik. A könyvekben olvasott történeteket a fantáziánk által létrehozott részletek teszik színessé. Elképzeljük milyenek a karakterek, milyen a hangulat, milyen a környezet.

Amikor visszatérünk egy utazásból, megmarad az érzés. Emlékek, színek, helyek, élmények összessége. Az Anekkénél ezt próbáljuk megragadni és belevinni táskáink tervezésébe. Így a mi világunk a te világod is lesz.

 

Anekke Jane: az inspirációtól a termékig

Az Anekke Jane kollekció tervezésénél eszünkbe jutott az egyik kedvenc írónk, aki olyan korban alkotott, amiben nem mindig ismerték el a nagyszerű szerzők tehetségét.

A Jane Austinról elnevezett kollekciónk titokzatos angolszász kertek hangulatát, és a szoba részleteit hordozzák, melyben ez a nő, legnagyszerűbb műveit megalkotta.

Figyeld meg a mintákat, a hímzett virágokat, a dekoratív applikációkat, a különböző anyagok és szövetek ötvözését. A gyönyörű díszt mely kiemel minden táskát. Nézd meg megannyi modellünket, minden kombináció egyedi, minden darab speciális.

Vinil kollekció

A vinil kollekcióban rengeteg textúra, minta és szín találkozik, olyan harmóniát alkotva ezzel akár egy virágoskertben lennénk. Az átlátszó vinil anyag lehetővé teszi, hogy az Anekke táskád mindenhol veled legyen, akár a tengerparton is.

Belső értékek

A belső nem csak nálunk, embereknél olyan fontos. Azt akartuk, hogy amikor kinyitod a táskát az is ugyanolyan izgalmas élmény legyen, mint ha kívülről csodálnád. Ezért megannyi izgalmas mintát helyeztünk el a bélés anyagán, és reméltük, hogy élmény lesz felfedezni őket.

Iratkozz fel a kedvezményekért!

Mi pedig megajándékozunk egy kuponnal!

FELIRATKOZOM